Ahvensaari

Kauniissa Korppoon saariston idyllisessä Ahvensaaressa (Åvensor) viihtyisä omakotitalo joko asunnoksi tai kesämökiksi! Meren rantaan on vain lyhyt matka. Yhteysalus, tie perille.

Vuonna 1993 rakennettu 130 m² omakotitalo rauhallisella 5 410 m²:n tontilla. Talo on hyväkuntoinen ja hyvin pidetty. Talossa on iso kotoisa keittiö, jossa puulattia, puuliesi, paljon kaappitilaa, astianpesukone ym. Keittiön lisäksi talossa on olohuone, kaksi tilavaa makuuhuonetta sekä iso eteinen, kylpyhuone/wc ja viihtyisä veranta. Kalustettuna. Tontilla on lisäksi erillinen saunarakennus (sauna ja pukuhuone) sekä varastorakennus.


Sijainti:

Ahvensaari Klinberga, 21710 KORPPOO

Tyyppi:

omakotitalo

Omistusmuoto:

omistusasunto
Velaton hinta:85 000 €
Myyntihinta:85 000 €
Vapautuminen:heti vapaa

Rakennus- ja käyttöönottovuosi:

1993

Kuvaus:3 h, k, kph, tekn. tila, eteinen, veranta

Lämmitysjärjestelmä:

sähkö

Pinta-ala:

130 m²

Tontin pinta-ala:

5 410 m²

Tontin omistus:oma
Tontin rakennukset:omakotitalon lisäksi tontilla saunarakennus (puukiuas) pukuhuoneineen sekä varastorakennus

 

Sopii hyvin myös loma-asunnoksi. Merenkulkulaitoksen yhteysalukset ms Kaita (Rymättylästä) ja ms Falkö (Nauvosta) liikennöivät Ahvensaareen. Lauttaliikenne on ilmaista. Aikataulut löydät http://www.lautat.fi/ internetsivuilta.  Saareen pääsee hyvin myös omalla veneellä.

 

LISÄTIETOJA AHVENSAARESTA:


Ahvensaaressa (Åvensor) on vanha kalkkikaivos. Toiminnasta on jäljellä kalkinpolttouunit ja vedellä täyttynyt kaivos. Länsipuolella avolouhoksesta muodostunut järvi. Järven vesi on todella kirkasta, ja näkyvyys 5-10 metriä.

Yhteyshenkilö

 

Sähköposti: info@eerola.fi

 

Gsm: 0400 600 230