Omakotitontteja Klaukkalan Lintumetsässä

Varastossa

0,01 €

Myytävänä omakotitontteja Nurmijärven Klaukkalan Lintumetsässä.

Rauhallinen sijainti vehreässä ja viihtyisässä maaseututaajamassa, ja kuitenkin Klaukkalan palvelut (koulut, päiväkodit, kaupat, pankit, ravintolat, apteekit ym.) ihan vieressä. Matkaa Klaukkalan keskustaan muutama kilometri, ja Helsingin keskustaankin vain 30 km (ajomatka noin 30 minuuttia). Leikkipuisto rakennetaan ihan viereen. Ratsastuskeskus vain 700 metrin päässä ja monet muut harrastusmahdollisuudet (jäähalli, jalkapallohalli) vain 3-4 km päässä.

Myynnissä on yhteensä noin 25 erilaista ja eri hintaista omakotitonttia tältä alueelta.

Tonteilla on reilusti rakennusoikeutta: rakennusoikeus vaihtelee 200-250 kerrosneliömetrin välillä. Omakotitalon rakennusoikeuden lisäksi jokaisella tontilla on rakennusoikeus 40 kerrosneliömetrin suuruista talousrakennusta varten (esim. autotalli, varasto jne.).

Kaikki tontit ovat heti valmiita rakennettavaksi. Kaikki tontit on kaavoitettu, lohkottu ja merkitty maastoon asianomaisin merkein. Kaikilla tonteilla on tontin rajalla kunnallistekniikka valmiina: vesi- ja viemäriliityntä, sähköliityntä, tiestö katuvaloineen jne. Lisäksi kaikille tonteille on tehty maaperätutkimus, jonka ostajat saavat veloituksetta itselleen.

Ostamalla tontin suoraan meiltä omistajilta (yhteystiedot sivun alareunassa) säästät yli 1000 euroa, koska meiltä suoraan ostettaessa ei mene minkäänlaista välityspalkkiota.

Kaikkien tonttien omistus on oma. Yksikään tonteista ei ole vuokratontti, joten kunnalle tms. ei tarvitse maksaa tonteista vuokraa.

Etäisyyksiä:

- linja-autopysäkki n. 50-400 metriä (riippuen tontista) 

- päiväkoti n. 1 km

- yläaste ja lukio n. 3,5 km

- Lepsämän koulu n. 4 km

- Klaukkalan koulu n. 4 km

- ruokakaupat, apteekki, ravintolat ym. palvelut n. 4 km

- terveyskeskus n. 4 km

- monitoimitalo Monikko n. 3,5 km

- jäähalli n. 3,5 km

- jalkapallohalli n. 4 km

- urheilualueet ja urheilukentät lähellä

- Klaukkalan Ratsastuskeskus Oy n. 2,5 km

- ratsastuskeskus Stall Solbacka n. 700 metriä

Tässä pari kuvaa alueesta.

Lisää kuvia, karttoja ja tarkempia tietoja tonteista löydät näiden tonttien nettisivuiltamme: http://omakotitontteja.fi/lepsama/index.html.

Yhteyshenkilö
Yhteydenotot sähköpostilla: pia.eerola@eerola.fi